no cashe
1-2 dages levering
30 dages returret
Logo
cashe
Menu
Søg...
Søg
Menu
Forside
Basketball sko
Basketbolde
Basketball tøj
NBA
Basketkurve
Basketball udstyr
Fysio
Teamsport
Mærker
Tilbud
Basketball sko
Køn
Profil
Mærker
Tilbehør
Basketbolde
Størrelser
Mærker
Matrialer
Type
Tilbehør
Basketball tøj
Overdele
Underdele
Tilbehør
Mærker
NBA
NBA tøj
NBA tilbehør
NBA Teams
Mærker
Basketkurve
Mini Basketball Kurve
Basketball standere
Basketball kurve
Tilbehør / Reservedele
Mærker
Basketball udstyr
Basketball Tasker
Træningsudstyr
Trænerudstyr
Tilbehør
Teamsport
Design jeres klubtøj
Pakketilbud
Mærker
Under Armour
Nordic Basketball
Joma
McDavid
Mitchell and Ness
Molten
New Era
SKLZ
Spalding
Way of Wade
Wilson
Andre mærker
cashe
Forside / Basketkurve

Basketkurve

Filtre
Mest populære
Filtre
Luk
Mærke
Farve
Køn
Materiale
Nulstil
Vælg
Sortering
Luk
Mest populære
Alfabetisk - A til Å
Alfabetisk - Å til A
Pris - laveste
Pris - højeste
Bedste tilbud

Mine anbefalinger

Casper
Mit navn er Casper og jeg er ejer af Nordicbasketball.

Det er ikke altid nemt at finde det rigtige fordi der simpelthen er så mange muligheder efterhånden, derfor har jeg prøvet at gøre det let ved at udvælge nogle som jeg synes er fede som du kan se her.

De er valgt personligt at mig og efter mine preferencer - så det rigtige for dig kan sagtens være noget andet. Men dem jeg har fundet her, kan jeg ihvertfald stå inde for.

Husk hvis du har nogen spørgmål, så kontakt os endelig så vi kan hjælpe dig godt på vej!

Køb din nye basketball kurv her


Hvis du er landet her på siden, og leder efter en ny basketball kurv, så er du endt det helt rigtige sted!


Hos Nordic Basketball er vi eksperter i basketball udstyr, og herunder selvfølgelig også basketball kurve. Vi har samlet Danmarks største og bedste udvalg i alt lige fra de populære mini basketball kurve, til backboards til at hænge op, til fede mobile basketball standere, og helt store basketball anlæg. 


Er du tvivl om hvad du skal vælge, så skal du bare læse videre her. Vi giver dig nemlig al viden du har brug for, for at finde den rigtige typer basketball kurv til dig.

Billede
Billede

Hvor høj er en basketball kurv?


Et af det mest spurgte spørgsmål vi får, når vi snakker med kunder omkring basketball kurve, er naturligvis hvor høj en basketkurv er. De traditionelle mål der bruges i NBA og FIBA er der 305 cm op i ringhøjde. 


Denne højde er normal for spillere fra 11 år op efter. Når man starter til basketball findes der mini basketkurve som går op til 260 cm. 


Det er derfor godt at vide dette når i skal finde en basketkurve. 

Hvor stor er en basketball plade?


Når vi nu er vi målene, så kan vi ligeså godt lige vende pladen på en basketball kurv. 


En fuld størrelse plade der bruges til elite basketball måler faktisk hele 180 cm på den vandrette led, og er 105 cm i højden. 


Det er faktisk ret stort, hvis du står ved siden af den. Men, man kan sagtens få glæde af plader der er væsentlig mindre. Denne størrelse bruges kun til rigtigt spil, og er typisk den størrelse du finder i hallerne. 


Du kan fint få glæde af en basketball kurv med mindre plade, det vigtigste er egentlig blot at vurdere hvad du skal øve på den. Hvis du skal øve de lange skud, som f.eks. trepointsskud, så kan det være en fordel at have en større plade, så man har et større sted at sigte efter.

Billede
Billede

Hvor stor er ringen på en basketball kurv?


En normal størrelse ring på en basketkurv måle 45 cm i diameter. Men på mindre basketkurve, som f.eks. vores junior basketball stander måler ringen kun 38 cm i diameter. 


Og er vi helt nede i mini basketball kurvene, så er vi nede i 23 cm. 

Hvilken basketball kurv skal jeg vælge?


Nu har du fået lidt af det basale information om mål og udforming for basketball kurve. Men det store spørgsmål er jo hvilken man så skal vælge. 


Som du måske har set i vores menu, så har vi inddelt kurvene i tre kategorier. 


Mini Basketball Kurve

Basketball Standere

Basketball Kurve


Lad os gennemgå dem kort her.


Mini basketball kurve, er som ordet antyder små basketball kurve. Dem kan man typisk have indenfor, da de kan hænge på værelset eller kontoret, så man kan skyde lidt når man sidder derhjemme og keder sig lidt. Dette er mest tiltængt til leg og for sjov, så her får du ikke meget ud af det hvis du tænker du skal blive en bedre basketball spiller. 


Basketball kurve finder du de traditionelle kurve, som du selv kan montere hvor du har lyst. F.eks. kan du finde kurve på backboards, som du enten kan sætte op på en stolpe eller en gavl. Disse er gode og prisvenlige, hvis du har et sted den kan hænge. Og ikke vil ofre alt for meget på det. 


Basketball standere er toppen af poppen, og kommer i mange prisklasser lige fra ca. 500 kr. og op til over 20000 kr. Her skal man holde tungen lidt mere i munden, og finde ud af hvad man skal bruge den til. 


Er det til hygge og leg hjemme i indkørsel, med børnene der lige mangler lidt små aktiviteter i fritiden, eller er det til en der spiller i klub, og ikke kan få nok af at træne skud? 


Derfor har vi disse voldsomme spænd i pris, så der er noget for alle. 


Med basketball standere kan du finde praktiske mobile basketball standere, som kan flyttes rundt. Eller du kan få de robuste in-ground basketball standere, som egner sig til home-courts, eller på offentlige basketbaner. 

Billede
Vi bruger cookies
Et eksempel er at vi bruger cookies til at huske hvilke ting du tilføjer din kurv så din købsoplevelse bliver god og du har mulighed for at ligge flere ting i kurven. Læs mere
Tillad
Afvis