no cashe
1-3 dages levering
30 dages returret
Logo
cashe
Menu
Søg...
Søg
Menu
Forside
Basketball sko
Basketbolde
Basketball tøj
NBA
Basketkurve
Basketball udstyr
Fysio
Mærker
Tilbud
Basketball sko
Se alt i Basketball sko
Køn
Profil
Mærker
Tilbehør
Basketbolde
Se alt i Basketbolde
Størrelser
Mærker
Matrialer
Type
Tilbehør
Basketball tøj
Se alt i Basketball tøj
Overdele
Underdele
Tilbehør
Mærker
NBA
Se alt i NBA
NBA tøj
NBA tilbehør
NBA Teams
Mærker
Basketkurve
Se alt i Basketkurve
Mini Basketball Kurve
Basketball standere
Basketball kurve
Tilbehør / Reservedele
Mærker
Basketball udstyr
Se alt i Basketball udstyr
Basketball Tasker
Træningsudstyr
Trænerudstyr
Tilbehør
Mærker
Se alt i Mærker
Under Armour
Nordic Basketball
Joma
McDavid
Mitchell and Ness
Molten
New Era
SKLZ
Spalding
Way of Wade
Wilson
Andre mærker
no cashe
Forside / Basketbolde / Basketbolde str. 7

Basketbolde str. 7

Filtre
Mest populære
Filtre
Luk
Størrelse
Farve
Materiale
Mærke
Køn
Aldersgruppe
Nulstil
Vælg
Sortering
Luk
Mest populære
Alfabetisk - A til Å
Alfabetisk - Å til A
Pris - laveste
Pris - højeste
Bedste tilbud
Billede

Basketbolde i størrelse 7


Hvad er nu det? Er der forskellige størrelser i basketbolde? Det er faktisk ret normalt for os almindelige mennesker der bare har spillet lidt basketball da vi var unge i skolegården at tænke sådan. Men ja der er forskellige størrelser og det er altså ikke bare 2 forskellige - voksen og børne størrelse.


Hvem bruger så størrelse 7? Det gør voksne herre fra 13-14 års alderen. Derudover er der så mange som også bruger en størrelse 7 hvis de bare vil spille lidt i indkørslen med deres børn. Men snakker vi klubbasket, så er det drenge fra 13- 14 års alderen.Hvilken basketbold skal jeg vælge i størrelse 7?


Valget af basketbold kommer meget an på hvad du skal bruge bolden til - og hvor meget du ønsker at bruge på en bold. Men hvis vi starter med at snakke om grib som er utroligt vigtigt for en basketbold, da det er det som gør du kan styre bolden, så er der selvfølgelig mere grib i de dyrere basketbolde da de er lavet i kunstlæder vs de billigere basketbolde som er lavet i gummi.


Skal du så ikke bare altid vælge en kunstlæder bold? Jo selvfølgelig - altså hvis penge ikke er noget problem. For en kunstlæder basketbold er bedre det er der ingen tvivl om. Men der er altså også situationer hvor en god gummi bold er helt fin. Fx. til hvis du skal spille udendørs. Der plejer vi at anbefale en god gummi bold eller en af de billigere kunstlæder bolde, da de selvfølgelig bliver godt slidt af at spille på asfalt.


Ønsker du at vide mere om hvad vi anbefaler at kigge efter når du skal vælge en ny basketbold i størrelse 7 (eller alle størrelser). Så har vi skrevet en del mere om det og du kan læse det her.


Vi bruger cookies
Et eksempel er at vi bruger cookies til at huske hvilke ting du tilføjer din kurv så din købsoplevelse bliver god og du har mulighed for at ligge flere ting i kurven. Læs mere
Tillad
Afvis