no cashe
1-2 dages levering
30 dages returret
Logo
cashe
Menu
Søg...
Søg
Menu
Forside
Basketball sko
Basketbolde
Basketball tøj
NBA
Basketkurve
Basketball udstyr
Fysio
Teamsport
Mærker
Tilbud
Basketball sko
Køn
Profil
Mærker
Tilbehør
Basketbolde
Størrelser
Mærker
Matrialer
Type
Tilbehør
Basketball tøj
Overdele
Underdele
Tilbehør
Mærker
NBA
NBA tøj
NBA tilbehør
NBA Teams
Mærker
Basketkurve
Mini Basketball Kurve
Basketball standere
Basketball kurve
Tilbehør / Reservedele
Mærker
Basketball udstyr
Basketball Tasker
Træningsudstyr
Trænerudstyr
Tilbehør
Teamsport
Design jeres klubtøj
Pakketilbud
Mærker
Under Armour
Nordic Basketball
Joma
McDavid
Mitchell and Ness
Molten
New Era
SKLZ
Spalding
Way of Wade
Wilson
Andre mærker
cashe
Forside / Mærker / Mitchell and Ness

Mitchell and Ness

Filtre
Mest populære
Filtre
Luk
Farve
Materiale
Mærke
Aldersgruppe
Køn
Størrelse
Nulstil
Vælg
Sortering
Luk
Mest populære
Alfabetisk - A til Å
Alfabetisk - Å til A
Pris - laveste
Pris - højeste
Bedste tilbud
Billede

Mitchell and Ness


Mitchell and Ness blev grundlagt i 1905 af Frank Mitchell og Charles Ness i den amerikanske by Philadelphia. Der startede de med at lave tennis ketchere, golf køller og spillertøj til lokale baseball- og amerikanske fodbold hold.


Det tog for alvor fart, da de i 1933 fik debut i NFL, her begyndte de at lave spillertøj Philadelphia Eagles. Dette samarbejde holdt i 30 år.

Populært NBA merchandise fra Mitchell and Ness


I 1985 blev Mitchell and Ness til det firma, man kender dem for i dag. De fik en forespørgsel fra en kunde, som ville have dem til at reparere hans gamle Pittsburg Pirates vest og St. Louis Browns jersey. Herfra blev det til autentisk retro sportstøj.


Det store udvalg af retro NBA trøjer, caps og t-shirts skaber nostalgi hos den garvede basketball fan.


Alle vores kasketter er “snapbacks”, hvilket betyder at kasketten kan indstilles så den sidder perfekt på dit hoved. Derfor skal du ikke bekymre dig om størrelser med vores kasketter.


Tjek om dit yndlingshold findes, som cap, jersey eller t-shirt og køb noget som er anderledes, men stadig helt autentisk.Mitchell and Ness er den førende NBA retro producent


Det amerikanske brand er det førende brand indenfor NBA gear. De producere mange former for tøj og beklædning med samtlige hold fra NBA, både nuværende og tidligere hold.


Du kan finde både de klassiske Hardwood Classics Swingman Jerseys, med spillere fra helt tilbage til 1960’erne. Der er derfor noget kult over produkterne fra Mitchell and Ness.


Udover dette finder du et hav af lækre t-shirts i en fantastisk kvalitet og ikke mindst design. For ikke at glemme deres NBA caps serie, som måske er en af verdens bredeste.


Ikke nok med den fantastiske kvalitet på tøjet, så kan du også finde en masse virkelig fede designs, som er skabt med et nyskabende twist uden at gå alt for fjernt fra det traditionelle look.


Årligt har de fire sæsoner, med produkter der afspejles i sæsonens trend. Men fælles for alle produkter er, at de er tidsløse i designet, så du egentlig sagtens kan bære dem i flere år efter.

Hvorfor er Mitchell & Ness unikt?


Da Mitchell & Ness slog dørene op for første gang i 1904 specialiserede virksomheden sig i, at reparere slidte og ædelagte jerseys.

Derfor ligger det stadig dybt i brandets DNA at kvalitet og detaljer er absolut første prioritet. Det sikre dig som kunde et helt unikt produkt som holder i mange generationer frem.


Det amerikanske sport fashion brand Mitchell & Ness er ikke kun kendt for de ikoniske spiller jerseys eller de autentiske spillerdragter.

Mitchell & Ness har i flere årtier haft eksklusivitet på alle autentiske logoer og spillernavne / trøjer både indenfor NBA, NFL, MLB, NHL og MLS.

Vi bruger cookies
Et eksempel er at vi bruger cookies til at huske hvilke ting du tilføjer din kurv så din købsoplevelse bliver god og du har mulighed for at ligge flere ting i kurven. Læs mere
Tillad
Afvis