no cashe
1-3 dages levering
30 dages returret
Logo
cashe
Menu
Søg...
Søg
Menu
Forside
Basketball sko
Basketbolde
Basketball tøj
NBA
Basketkurve
Basketball udstyr
Fysio
Mærker
Tilbud
Basketball sko
Se alt i Basketball sko
Køn
Profil
Mærker
Tilbehør
Basketbolde
Se alt i Basketbolde
Størrelser
Mærker
Matrialer
Type
Tilbehør
Basketball tøj
Se alt i Basketball tøj
Overdele
Underdele
Tilbehør
Mærker
NBA
Se alt i NBA
NBA tøj
NBA tilbehør
NBA Teams
Mærker
Basketkurve
Se alt i Basketkurve
Mini Basketball Kurve
Basketball standere
Basketball kurve
Tilbehør / Reservedele
Mærker
Basketball udstyr
Se alt i Basketball udstyr
Basketball Tasker
Træningsudstyr
Trænerudstyr
Tilbehør
Mærker
Se alt i Mærker
Under Armour
Nordic Basketball
Joma
McDavid
Mitchell and Ness
Molten
New Era
SKLZ
Spalding
Way of Wade
Wilson
Andre mærker
Forside / Om os

Om os

Hvordan startede Nordic Basketball

Nordic Basketball startede i 2016. De to fyre der startede det, savnede handlekraft, og det at blive taget seriøst hos de eksisterende leverandører af klubtøj på det danske marked. Derfor åbnede de deres egen webshop, så de kunne lave deres eget klubtøj. Det tog hurtigt fart og tiden var ikke til at udnytte potentialet.


Ny start i 2018

Casper som i dag er direktør i Nordic Basketball overtog et mindre varelager og hele konceptet bag Nordic Basketball, og gjorde det til sit eget. Casper har siden 2014 drevet Fullcourt.dk, som er Danmarks største basketball website med basket nyheder, og havde derfor en naturlig interesse for basketball.


Det der startede som en meget lille webshop, med et lager der kunne være på 11kvm. Er i dag vokset sig til at være Nordens største basket shop, med alt fra basketbolde, baskettøj, sko, NBA gear, lifestyle tøj og meget mere, samt en omsætning der år for år er 3-4 doblet.


Størstedelen foregår online, men vi har også en butik i Næstved, hvor der er åbent alle hverdage, så du kan komme og shoppe dit basket gear her.


Hvad du kan forvente når du handler hos os

God kundeservice og gode kunderelationer går vi højt op i, og vi er glade for at se flere kunder komme igen og igen, både online og i vores fysiske butik. Vi sørger også for hurtig levering af din ordre, fordi vi ved hvor meget man glæder sig til at modtage sine nye vare, når de er bestilt.


Vi udvider løbende vores sortiment, og er opsatte på altid at have et bredt udvalg til både de aktive spillere, fans og naturligvis klubber, samt et stort udvalg af tøj og sko, der også kan bruges til hverdag.


Vores mål

Målet for Nordic Basketball er at udbrede kendskabet til basketball og give både kunder og klubber mulighed for adgang til det tøj og udstyr der kræves, for at få succes med basketball, og til priser der er fair for alle.


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din ordre, vores produkter eller andet. 

Billede
Vi bruger cookies
Et eksempel er at vi bruger cookies til at huske hvilke ting du tilføjer din kurv så din købsoplevelse bliver god og du har mulighed for at ligge flere ting i kurven. Læs mere
Tillad
Afvis